Komunitet

Brenda restorantit të parë nënujor
0:33
Gazeta Si
42 Shikime · 4 years më parë

Brenda restorantit të parë nënujor

Deti i Vdekur po vdes!
3:05
Gazeta Si
54 Shikime · 4 years më parë

Deti i Vdekur po vdes!

Ngjitja e në ‘portën e parajsës’ në Kinë
1:46
Gazeta Si
46 Shikime · 4 years më parë

Ngjitja e në ‘portën e parajsës’ në Kinë

Nga Ksamili në Korfuz, përmes gjurmës që merrte jetën e të rinjve në komunizëm (VIDEO)
2:11
Gazeta Si
56 Shikime · 4 years më parë

Është mbajtur këtë vit maratona me 70 notarë që garuan për të kaluar me not ngushticën nga Ksamili në Korfuz.
Në maratonën 2 milje të gjatë morën pjesë notarë nga shumë vende të botës, deri në Australinë e largët.
Ky ishte edicioni i dytë i kësaj maratone që si qëllim primar të saj ka promovimin e turizmit në këtë pjesë të rivierës shqiptare.
Nisja e notarëve u bë nga vendi i quajtur “Pema e Thatë” dhe ata kaluan në pjesën më të ngushtë mes Ksamilit dhe Korfuzi. Kjo maratonë noti është edhe një homazh për të gjithë ata të rinj që humbën jetën në këtë ngushticë, në përpjekje për t’ju arratisur regjimit komunist.

Thirrja e një balene në oqeanin Paqësor
0:16
Gazeta Si
31 Shikime · 4 years më parë

Thirrja e një balene në oqeanin Paqësor

Udhëtimi me linjën hekurudhore më të shpejtë dhe më të ngarkuar në botë
8:16
Gazeta Si
34 Shikime · 4 years më parë

Udhëtimi me linjën hekurudhore më të shpejtë dhe më të ngarkuar në botë

Në ishullin Java, aty ku llava e vullkaneve nuk pushon asnjë sekondë
4:48
Gazeta Si
32 Shikime · 4 years më parë

Në ishullin Java, aty ku llava e vullkaneve nuk pushon asnjë sekondë (VIDEO)

Vizitë në pishinën e Kleopatrës
1:54
Gazeta Si
33 Shikime · 4 years më parë

Vizitë në pishinën e Kleopatrës

Jahti më i madh në botë që do ndihmojë për të shpëtuar Oqeanet
2:11
Gazeta Si
38 Shikime · 4 years më parë

Jahti më i madh në botë që do ndihmojë për të shpëtuar Oqeanet (VIDEO)

Video e mahnitshme tepelene
1:27
Gazeta Si
43 Shikime · 4 years më parë

Video e mahnitshme tepelene

Video 2 ne Tepelene
1:55
Gazeta Si
46 Shikime · 4 years më parë

Video 2 ne Tepelene

Video ne Tepelene
1:33
Gazeta Si
38 Shikime · 4 years më parë

Video ne Tepelene

Renea stërvitje nën ujë eksploron anijen e Luftës së Dytë Botërore
0:42
Gazeta Si
49 Shikime · 4 years më parë

Renea stërvitje nën ujë eksploron anijen e Luftës së Dytë Botërore (VIDEO)

Pjesa e dyte - Tuneli u prish por rruga dytesore e Arbrit i solli turizmin.
3:05
Gazeta Si
51 Shikime · 4 years më parë

Pjesa e dyte - Tuneli u prish por rruga dytesore e Arbrit i solli turizmin.

Çfarë fshihet Petras, qyteti i mistereve
3:20
Gazeta Si
48 Shikime · 4 years më parë

Çfarë fshihet Petras, qyteti i mistereve

Rob Makado, sërfisti që kërkon të shpëtojë Oqeanin nga plastika
2:38
Gazeta Si
46 Shikime · 4 years më parë

Rob Makado, sërfisti që kërkon të shpëtojë Oqeanin nga plastika

Takim me arinjtë polar në kufijtë e Arktikut
3:01
Gazeta Si
40 Shikime · 4 years më parë

Takim me arinjtë polar në kufijtë e Arktikut

‘Kund Malir’ vendi ku deti takohet me shkretëtirën
1:15
Gazeta Si
41 Shikime · 4 years më parë

‘Kund Malir’ vendi ku deti takohet me shkretëtirën

Udhëtimi i çmendur me parashutë në luginën e guximit
0:56
Gazeta Si
37 Shikime · 4 years më parë

Udhëtimi i çmendur me parashutë në luginën e guximit (VIDEO)

I mbijetuar nga prehistoria, ky është krokodili më i rrezikshëm
2:38
Gazeta Si
48 Shikime · 4 years më parë

I mbijetuar nga prehistoria, ky është krokodili më i rrezikshëm
Showing 5 out of 8