Media

Gazeta Si
7 Shikime · 2 days më parë

⁣Situata paraqitet e qetë në askin Bogë-Theth, ku dy mjete borëpastruese janë në terren për të mbajtur rrugën e hapur. Në këtë aks lëvizet me goma dimërore

Gazeta Si
11 Shikime · 2 days më parë

⁣Ulja e menjëhershme e temperaturave ka bërë që fshati turistik Fushë-Studën në Librazhd, të zgjohet në pushtetin dhe magjinë e reshjeve të dëborës.

Gazeta Si
31 Shikime · 1 year më parë

⁣Forcat e policisë krijojnë kordonin para Kryeministrisë pak minuta para nisjes së protestës së opozitës

Gazeta Si
37 Shikime · 2 years më parë

⁣Në vend që të qëndroni dhe të shikoni nga larg një prej pikturave të bukura me kornizë të artistit ikonik, imagjinoni të keni mundësinë të ecni brenda njërës prej tyre, me ngjyrat e gjalla që rrotullohen rreth jush, ndërsa ju gjendeni në një mënyrë tjetër të veprat mahnitëse post-impresioniste. Një ekspozitë si kurrë më parë me pikturat e Van Gogh që do jenë më pranë adhuruesve.

Gazeta Si
31 Shikime · 2 years më parë

⁣ Policia, aksion për parandalimin e krimeve mjedisore

Gazeta Si
23 Shikime · 3 years më parë

Djegia e shezlonëve në Drimadhes

Gazeta Si
194 Shikime · 5 years më parë

Brenda shpellave nënujore në Islandë aty ku takohen pllakat tektonike