Portofol

Sokol Dishnica, administrator i Alpex prezanton ankandin e parë
1:12
Gazeta Si
17 Shikime · 2 muaj më parë

⁣Sokol Dishnica, administrator i Alpex
prezanton ankandin e parë. ⁣Zyrtarisht Shqipëria ka bursën e saj
energjetike. Nën emrin Alpex (Albanian power Exchange), sot u hap ankandi i parë
i energjisë për ditën në avancë, me çmimin më të lartë rreth 190 euro/më në 24
orë dhe çmim mesatar 130 euro. Volumi total në 24 orë është mbi 7 mijë Mëh, por
ndryshon sipas orës, njësoj si çmimi.

Intervistë me bashkëdrejtuesin e AADF z.Martin Mata
7:08
Gazeta Si
30 Shikime · 1 year më parë

⁣Projekti i Rijetëzimit të Piramidës së Tiranës

Hosteli lëvizës që po tërheq turistët e huaj në Shqipëri në kohë pandemie
0:30
Gazeta Si
39 Shikime · 2 years më parë

Autobusi me fjetje per turizem dhe evente, nje sherbim qe ofrohet per here te pare ne Shqiperi

Termeti dhe pasojat sociale
1:54
Gazeta Si
28 Shikime · 3 years më parë

Te prekurit nga termeti kane frike se mos humbin punen

1280x720.mp4
3:15
Gazeta Si
39 Shikime · 4 years më parë

Ndikimi i disa produkteve ushqimorë në rritjen e varfërisë në Rusi

Sigurimi i detyrueshëm për banesat, Rama: Do kohë, na pengon mentaliteti
0:54
Gazeta Si
78 Shikime · 4 years më parë

Kryeministri Rama flet për sigurimin e shtëpive me banorët e njësisë 10 në Tiranë

Studimi: Tregjet e kafshëve, minë me sahat për sigurinë ushqimore
8:00
Gazeta Si
64 Shikime · 4 years më parë

Si rezultat i mungesës së kontrollit të gjurmueshmërisë së kafshëve, mungesës së certifikatave veterinare e matrikujve, tregjet e kafshëve të gjalla janë kthyer në një minë me sahat për sigurinë ushqimore e më tej.

Infocom Albania, aktiviteti më i madh teknologjik në Shqipëri, për të rinjtë këtë vit
0:44
Gazeta Si
85 Shikime · 4 years më parë

Konferenca Infocom ka vendosur të ndryshojë qasjen dhe aktorët e aktivitetit duke e fokusuar tek të rinjtë; studentë dhe jo vetëm, por që janë të apasionuar pas teknologjisë. Këtë vit si partner mediatik i është bashkuar konferenecës Infocom edhe Gazeta “SI”.

Fermerët tregojnë problematikat e tyre
1:49
Gazeta Si
67 Shikime · 4 years më parë

Fermerët tregojnë problematikat e tyre