Gazeta Si
Gazeta Si 20 Jun 2019
0

Up next

pergjimi 7 Ymer lala Basri Veseli.mp4
20 Jun 2019
pergjimi 7 Ymer lala Basri Veseli.mp4
Gazeta Si · 56 Shikime

Pergjimi 8 karta e identitetit.mp4

65 Shikime
In Lajme

Nje person flet me Ymer Lalen dhe bisedon nese duhet t'ja ktheje karten e identitetit votuesit Shefki Xhura ose jo.

Më shumë
0 Komente sort Sort By

Up next

pergjimi 7 Ymer lala Basri Veseli.mp4
20 Jun 2019
pergjimi 7 Ymer lala Basri Veseli.mp4
Gazeta Si · 56 Shikime