Gazeta Si
Gazeta Si 13 Jul 2019
0

Up next

Shkrirja e një akullnaje
10 Apr 2019
Shkrirja e një akullnaje
Gazeta Si · 58 Shikime

Xhepa: Efekte negative në ekonomi nëse gjërat nuk ndryshojnë

32 Shikime

Studiuesi i njohur i ekonomisë, Dr. Selami Xhepa, President i Universitetit Europian të Tiranës, thotë se Raporti i fundit i Departamentit të Shtetit për klimën e biznesit thekson më fort vështirësitë e mëdha, që hasin përditë bizneset shqiptare.
Korrupsioni i përhapur, paqartësitë mbi pronat dhe mos-zbatimi i ligjit po dëmtojnë rëndë prej vitesh ekonominë, por asnjë nga këto nuk po ndryshon, dhe klima e biznesit në Shqipëri, mbetet e acarruar, tha ai.

Më shumë
0 Komente sort Sort By

Up next

Shkrirja e një akullnaje
10 Apr 2019
Shkrirja e një akullnaje
Gazeta Si · 58 Shikime