Video të fundit

Protesta
0:15
Gazeta Si
4 Shikime · 3 muaj më parë

Protesta e qytetarëve.

Arta Dade në Teatrin Kombëtar
2:22
Gazeta Si
13 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Arta Dade në Teatrin Kombëtar si aktore

Kufiri Poloni-Ukrainë, nënat me fëmijë i shpëtojnë luftës
0:09
Gazeta Si
19 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Kufiri Poloni-Ukrainë, nënat me fëmijë i shpëtojnë luftës

Qytetarë ukrainas duke hyrë në Poloni
0:24
Gazeta Si
11 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Qytetarë ukrainas duke hyrë në Poloni

Durrës, qytetarët votojnë për kandidatin për kryebashkiak
0:09
Gazeta Si
12 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Durrës, qytetarët votojnë për kandidatin për kryebashkiak

Nga votimet në zgjedhjet lokale në Durrës
0:16
Gazeta Si
24 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Nga votimet në zgjedhjet lokale në Durrës

Momenti kur raketa kthen në një top zjarri helikopterin rus në Ukrainë
0:32
Gazeta Si
20 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Momenti kur raketa kthen në një top zjarri helikopterin rus në Ukrainë

Me arsenal armësh dhe kanabis në makinë, pranga katër të rinjve në Tropojë
0:51
Gazeta Si
19 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Me arsenal armësh dhe kanabis në makinë, pranga katër të rinjve në Tropojë

Jeta e nates pas heqjes se orarit policor
0:26
Gazeta Si
18 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Të rinjtë duke kërcyer valle pas heqjes së orarit policor

⁣Festat pas heqjes së orarit policor
0:24
Gazeta Si
8 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Festat pas heqjes së orarit policor

Qytetarët gjermanë mirëpresin në shtëpitë e tyre refugjatët nga Ukraina
0:15
Gazeta Si
15 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Qytetarët gjermanë mirëpresin në shtëpitë e tyre refugjatët nga Ukraina

Qyteti i Zhytomirit në Ukrainë i shkatërruar nga sulmet ruse
0:08
Gazeta Si
6 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Qyteti i Zhytomirit në Ukrainë i shkatërruar nga sulmet ruse

Një ukrainas në makinë i shpëton për mrekulli goditjes me predhë
0:37
Gazeta Si
10 Shikime · 3 muaj më parë

Një ukrainas në makinë i shpëton për mrekulli goditjes me predhë

Një grup ushtarët rusë është vetëdorëzuar me justifikimin që kanë 3-4 ditë pa bukë
2:19
Gazeta Si
28 Shikime · 3 muaj më parë

Një grup ushtarët rusë është vetëdorëzuar me justifikimin që kanë 3-4 ditë pa bukë

Protestuan kundër pushtimit, fëmijët rusë të arrestuar qajnë në qeli
0:20
Gazeta Si
15 Shikime · 3 muaj më parë

Protestuan kundër pushtimit, fëmijët rusë të arrestuar qajnë në qeli

Dialog mes ushtarëve rusë dhe ukrainas mes fyerjeve dhe kërcënimeve
0:45
Gazeta Si
18 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Dialog mes ushtarëve rusë dhe ukrainas mes fyerjeve dhe kërcënimeve

Stafi i centralit bërthamor më të madh në Ukrainë ndalon hyrjen e trupave ruse
0:17
Gazeta Si
23 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Stafi i centralit bërthamor më të madh në Ukrainë ndalon hyrjen e trupave ruse

Kulla televizive 385 metra e gjatë në Kiev është shënjestruar nga një sulm rus
0:25
Gazeta Si
7 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Kulla televizive 385 metra e gjatë në Kiev është shënjestruar nga një sulm rus

Në metronë e Kievit bien sirenat para sulmit ushtarak rus
0:24
Gazeta Si
15 Shikime · 3 muaj më parë

⁣Në metronë e Kievit bien sirenat para sulmit ushtarak rus

Ambasadorët e shteteve pjesëmarrëse në OKB braktisin sallën gjatë fjalimit të Lavrovit
1:10
Gazeta Si
7 Shikime · 3 muaj më parë

Ambasadorët e shteteve pjesëmarrëse në OKB braktisin sallën gjatë fjalimit të Lavrovit
Showing 7 out of 95