Gazeta Si
Gazeta Si 27 Jan 2020
0

Up next

Koronavirus, Qeveria mbyll shkollat dhe pezullon aktivitetet publike deri më 3 prill
09 Mar 2020
Koronavirus, Qeveria mbyll shkollat dhe pezullon aktivitetet publike deri më 3 prill
Gazeta Si · 3 Shikime

Reporter i Reuters deri ne thinje.

3 Shikime

“Të kesh qenë me ‘Reuters’, je kudo”, - thotë Çika, i cili punoi prej 26-vitesh pranë agjencisë më të madhe të botës. Sot ai madje ka arkiva personale me vlera kolosale, ndonëse në përgjithësi Çika thotë se, “për të gjitha periudhat kohore shqiptare, nuk ka arkiva”, duke përmendur “dashje pa dashje”, edhe Arkivin Qendror të Shtetit, apo aty ku edhe ai punoi për vite të tëra, atë të ATSH-së, ku “ishte një arkiv që ruhej, e nuk është më.

Më shumë
0 Komente sort Sort By

Up next

Koronavirus, Qeveria mbyll shkollat dhe pezullon aktivitetet publike deri më 3 prill
09 Mar 2020
Koronavirus, Qeveria mbyll shkollat dhe pezullon aktivitetet publike deri më 3 prill
Gazeta Si · 3 Shikime