Up next

I riu shqiptar që ndërtoi SPAC, robotin që lufton… koronavirusin

25 Shikime· 03 Mar 2021
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0

⁣Ndërkohë që shokët
e tij në vegjëli thjesht argëtoheshin duke shijuar kënaqësinë e përdorimit të
një lodre si makina me telekomandë, ekskavatorë me bateri etj., Jusuf Rrustaj, 17
vjeç sot, ishte në kërkim për më shumë. E emociononte më shumë ideja të dinte
se si funksionojnë ato lodra sesa ideja për të luajtur me to. Sot ai studion në
një shkollë profesionale në Tiranë për “Teknologjia e Informacionit dhe
Komunikimit, TIK dhe dashurinë për teknologjinë e shpalli duke ndërtuar SPAC,
një robot që bën dezinfektimin e ambienteve të shkollës së tij.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By


Up next