⁣Dimal apo Urë Vajgurore? Spartak Braho bën për ujë Blendi Klosin...që refuzon rakinë

36 Shikime· 11 Mar 2021
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0
In Lajme

Komisioni i Ligjeve diskutoi këtë të enjte ndryshimin e emrit të Bashkisë së Urës Vajgurore në Bashkia Dimal. Megjithëse në dukje ishte një proces formal dhe i thjeshtë, diskutimet nuk kaluan pa debate.

Si deputet i zonës, vendimin e Këshillit Bashkiak të Urës Vajgurore e mbrojti deputeti Blendi Klosi, ndërsa relator ishte deputeti Spartak Braho. Klosi tha se ndryshimi i emrit nuk pasonte ndryshime të tjera në territor të bashkisë dhe ajo do të vazhdonte të ishte me 4 njësi administrative sa aktualisht.

Por, deputeti Spartak Braho kërkoi sqarimin nëse Bashkia Dimal shndërrohej me 5 njësi, ku përfshihej si njësi edhe Ura Vajgurore, apo do të qëndronte me 4 njësi. Amullia u zgjidh edhe me përpjekjen e Blendi Klosit duke sjellë si shembuj ndarjet administrative të Bashkisë së Dibrës dhe asaj të Skraparit.

Shpjegimi i kërkuar nga Spartak Braho “e bëri për ujë” deputetin Klosi, që kërkon një gotë ujë gjatë bisedës me mikrofona hapur. Veç ujit i ofrohet edhe një gotë raki, por ai e refuzon.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By