Up next

Çfarë të bësh kur pas krahëve ke një ari?...ua tregon një fëmijë (Video)

29 Shikime· 25 May 2020
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0
In Lajme

Një skenë surreale, e denjë për një film; ariu del nga shkurret pas krahëve të një fëmije, që qëndron i qetë, ashtu siç ndoshta nuk do të kishin vepruar pjesa më e madhe e të rriturve dhe gjithçka e fiksuar në objektivin e kamerës së një telefoni.

Skena është filmuar tek Dolomitet italiane. Fëmija ishte disa metra para grupit të të rriturve, në momentin që shfaqet ariu i murrmë në mes të shkurreve. Ajo që e bën skenën akoma më të frikshme është momenti kur ai ngrihet mbi dy këmbë.

Të rriturit që e shoqëronin, mes të cilëve edhe personi që e ka filmuar të gjithë skenën mbeten pa fjalë, ndërsa fëmija, pasi kthen me kujdes kokën pas për të parë se ku ndodhej ariu vazhdon që të zbresë me qetësi malin ku ishte ngjitur, madje fton edhe grupin e të rriturve që ndodheshin me të që të bënin të njëjtën gjë, pasi një hap i gabuar nga paniku mund të interpretohej si kërcënim nga ariu, që më pas mund t’i sulmonte.

Fatmirësisht gjithçka shkoi mirë dhe ariu, pasi qëndroi pezull për pak sekonda vrapoi në një drejtim tjetër nga vendndodhja e grupit të vizitorëve...ndoshta i trembur edhe ai vetë.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By


Up next