WhatsApp Video 2020-04-08 at 15.16.05.mp4
0:13
Gazeta Si
2 Shikime · 1 day më parë
Sot mjekët janë kombëtarja jonë, FSHF
0:59
Gazeta Si
3 Shikime · 2 days më parë
Publikohen pamjet brenda spitalit infektiv
3:05
Gazeta Si
3 Shikime · 2 days më parë
Tesla Ventilator.mp4
3:52
Gazeta Si
0 Shikime · 3 days më parë
“Kalo nga mali dhe merr gjobën”
4:11
Gazeta Si
1 Shikime · 4 days më parë
Mikeli 23-vjeçar nga Kamza
0:52
Gazeta Si
2 Shikime · 6 days më parë
Mikeli me të ëmën në Kamëz
0:37
Gazeta Si
1 Shikime · 6 days më parë
ewn67MsIZ11weIAu.mp4
3:18
Gazeta Si
1 Shikime · 8 days më parë
WhatsApp Video 2020-03-31 at 19.00.28.mp4
2:06
Gazeta Si
0 Shikime · 9 days më parë
nextstrain.webm
1:03
Gazeta Si
2 Shikime · 9 days më parë
Më shumë