Gazeta Si
Gazeta Si 15 Jan 2020
0

Up next

Shkrirja e një akullnaje
10 Apr 2019
Shkrirja e një akullnaje
Gazeta Si · 61 Shikime

Të jesh një freelance i lirë në profesion.

5 Shikime

Sipas tij, “Freelance, do të thotë të krijosh!”. Vitin e shkuar më 2019, Tasho e mbylli me dy libra e ekspozita për shqiptarët e Hungarisë dhe Çekisë, si dhe atë të ri sjelljes së kujtesës, të katedrales së famshme të Parisit, - atë të Notre Dame de Paris, - ku siç thotë edhe Tasho, “hapa e shfletova arkivat e mia të hershme, e me një bashkëpunim me ambasadën franceze, hapëm një ekspozitë në Korçë”.

Më shumë
0 Komente sort Sort By

Up next

Shkrirja e një akullnaje
10 Apr 2019
Shkrirja e një akullnaje
Gazeta Si · 61 Shikime