Up next

Sokol Dishnica, administrator i Alpex prezanton ankandin e parë

46 Shikime· 04/11/23
Gazeta Si
Gazeta Si
1 Subscribers
1

⁣Sokol Dishnica, administrator i Alpex
prezanton ankandin e parë. ⁣Zyrtarisht Shqipëria ka bursën e saj
energjetike. Nën emrin Alpex (Albanian power Exchange), sot u hap ankandi i parë
i energjisë për ditën në avancë, me çmimin më të lartë rreth 190 euro/më në 24
orë dhe çmim mesatar 130 euro. Volumi total në 24 orë është mbi 7 mijë Mëh, por
ndryshon sipas orës, njësoj si çmimi.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By


Up next