Up next

Skualifikohen 4 emra, vetëm një kandidat për të drejtuar Komisionin e tenderave

49 Shikime· 08 Jul 2020
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0
In Lajme

Nga pesë kandidaturat e propozuara nga Qeveria për kryetarë të Komisionit të Prokurimit Publik, Komisioni i Ligjeve vendosi që të përcjellë për miratim në seancë plenare vetëm të një emri.

Jonaid Myzyri është kandidati i vetëm për të drejtuar KPP-në, organi më i lartë vendimmarrës dhe shqyrtues i ankesave në lidhje me tenderat, koncesionet apo lejet minerare, ndërsa katër kandidatët e tjerë u skualifikuan.

Myzyri drejton prej muajit nëntor prokurimet në Ministrinë e Infrastrukturës, ndërsa më herët ka ushtruar detyrën si inspektor i Komisionit të Prokurimit Publik, detyrë që e ka marrë në 2014-ën.

Ndërkohë, në vitin 2016, Partia Demokratike akuzonte Qeverinë se me emërimin si inspektor të Myzyrit në KPP, ky institucion ishte shndërruar në shtojcë të deputetit Sadri Abazi. Sipas akuzave të opozitës në atë kohë, Jonaid Myzyri kishte mbajtur më herët poste drejtuese në kompani, që PD i lidhte me deputetin socialist.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By


Up next