Si te beni Deklarimin individual vjetor te te ardhurave (DIVA)

46 Shikime· 28 May 2021
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0
In Lajme

⁣DIVA është Deklarata e Individuale Vjetore e të Ardhurave ku
përfshihen të dhënat e të ardhurave vjetore bruto me përllogaritjen e Tatimit
mbi të Ardhurat nga punësimi.

Për tu regjistruar në DIVA fillimisht duhet të regjistroheni
në platformën tatime.gov dhe të dërgoni të dhënat e paraplotësuara
automatikisht.

Drejtoria e Tatimeve ka njoftuar se për deklarimin e DIVA ka
afat deri më 30 qershor 2021.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By