rezvervat shteterore.mp4

4 Shikime· 17 Mar 2020
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0
In Lajme

Ushtria e dhe Emergjencat Civile po angazhohen në ndarjen e materialeve bazë ushqimore për familjet në nevojë dhe pensonistët për periudhën e shpallur të vetiziolimit. Pakot që po përgatiten te Rezervat e Shtetit dhe që do t'u shpërndahen pensionistëve kryefamiljarë dhe familjeve në nevojë përmbajnë kryesisht produkte ushqimore bazë dhe detergjentë

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By