Up next

Në brendësi të veturës së parë të garave që është vetë lëvizëse

53 Shikime· 08/13/19
Gazeta Si
Gazeta Si
1 Subscribers
1

Roborace është konkursi i parë në botë për ekipet e makinave vetë lëvizëse. Është një platformë e re për markat, organizatat dhe individët që të testojnë zhvillimin e sistemeve të tyre të automatizuar të makinave të garave. Secili prej ekipeve përmban një programues përgjegjës për personalizimin e logaritmeve brenda softuerit të vetë drejtimit që, kontrollon automjetet autonome./BusinessInsider/

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By


Up next