Up next


Kërpudhat magjike janë të paligjshme në shumicën e vendeve, edhe pse janë të nevojshme

43 Shikime
Gazeta Si
0
Published on 19 Aug 2019 / In Komunitet

Kërpudhat magjike e kanë origjinën që prej Egjiptit dhe është i vetmi vend ku gjenden në sasi të mëdha. Gojëdhëna të ndryshme tregojnë se edhe në kohë të lashta këto kërpudha janë përdorur për depresioni dhe paqëndrueshmërinë fizike. Kërpudhat magjike kanë aftësi për lënien e duhanit dhe një nivel më të lartë të vetëdijes.

Më shumë
0 Komente sort Sort By

Up next