Up next

⁣Hetimi për Metën mbyllet brenda dy javësh, më 24 maj del raporti përfundimtar i Komisionit

12 Shikime· 11 May 2021
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0
In Lajme

Hetimi parlamentar nëse Presidenti Ilir Meta ka shkelur rëndë Kushtetutën dhe do të propozohet shkarkimi i tij, apo jo do të mbyllet në datën 24 maj, kur do të dalë edhe raporti përfundimtar.

Anëtarët e Komisionit Hetimor miratuan në unanimitet kalendarin e ngjeshur të mbledhjeve të këtij Komisioni. Sipas këtij kalendari, më 14 maj Komisioni do të miratojë planin përfundimtar të punës, më 17 maj administrimin e raporteve të marra zyrtarisht nga institucionet e tjera shtetërore dhe më 18 maj thirrja për dëgjesë para këtij Komisionit të Presidentit Ilir Meta.

Dy ditë më vonë, planifikohet nxjerra e përfundimeve të hetimit dhe më pas vënia në dispozicion e një periudhe 4-ditore për shkrimin e raportit përfundimtar dhe dërgimin e tij në seancë plenare për miratim ose jo.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By


Up next