Fiskalizimi, intervistë me Drejtoreshën e Përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj

192 Shikime· 05/20/21
Gazeta Si
Gazeta Si
Subscribers
0
In Lajme

⁣Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj, në një intervistë për gazetën “SI” tregoi me hollësi se si do të ndodhë procesi i fiskalizimit; si do të kryhet aplikimi; çfarë duhet të bëjnë dhe të dinë konkretisht bizneset, si do të kryhet procesi për shitjet online etj

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By