Çojmë Flamurin”-Komuniteti LGBTI shpalos flamurin në sheshin “Skënderbej”

27 Shikime· 17 May 2021
Gazeta Si
Gazeta Si
5 subscribers
0

⁣17
maji është përcaktuar si Dita Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe
Bifobisë. Të hënën Ambasada PINK ka
njoftuar se në Sheshin “Skenderbej” komuniteti LGBTI, do të shpalosë falmurin shumëngjyrësh
në kryeqytet. Kjo ditë u vendos si e tillë në vitin 2004 për të tërhequr
vëmendjen ndaj dhunës dhe diskriminimit të përjetuar nga personat lezbike,
homoseksualë, biseksualë, transgjinorë dhe interseksualë.

Më shumë

 0 Komente sort   Sort By